حاجی‌بگلو: تصمیم‌گیری درباره تمدید دوره شوراها در انتظار مجلس است | هفت ساله شدن شوراها، در دولت نیز موافقانی دارد مشروح سیاست‌های شورای شهر مشهد در حوزه حمل‌ونقل شهری برگزاری دهمین دوره انتخابات هیئت‌مدیره سازمان نظام مهندسی خراسان رضوی (۶ دی ۱۴۰۳) کاسب قدیمی محله سرشور: ما وسط تاریخ مشهدیم شهردار مشهد مقدس: ۴۵ کلان‌پروژه در‌حال‌اجرا تا پایان دوره ششم مدیریت شهری، به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم هر سفر مترو در مشهد ۱۸ هزار تومان هزینه دارد افزایش ۲برابری پلاک‌های فعال خودرو در مشهد طی ۵ سال | کاهش حوادث ترافیکی فاز نخست خط ۳ قطارشهری مشهد تا پایان ۱۴۰۳ به بهره‌برداری می‌رسد توضیحات رئیس شورای شهر مشهد درباره برخی موضوعات مربوط به صحن علنی روز گذشته (۵ دی ۱۴۰۳) هوای کلانشهر مشهد برای ششمین روز پیاپی، آلوده است (۶ دی ۱۴۰۳) نایب‌رئیس کمیسیون عمران شورای شهر مشهد: تغییر کیفیت و ظاهر معابر شهر هدیه ناقابل مدیریت شهری است | ورود ۶۰ ناوگان جدید خط یک قطارشهری از یک‌سال‌ونیم آینده نگاهی به واقعه آتش‌سوزی ندامتگاه مشهد در ۵ دی ماه ۱۳۵۷ | آزادی با شورش زندانیان بند ۲ اجرای طرح آبرسانی، مسیر تردد در یک‌ منطقه از مشهد را به مدت ۵ روز مسدود کرد ظرفیت‌های مشهد، بازتاب‌های بین‌المللی دارد راهکار‌هایی برای کاهش خسارات بلایای طبیعی در شهر‌ها رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: اقدامات شورای شهر درخصوص تسهیل زیست عفیفانه بانوان، قابل‌دفاع است | مدیریت شهری در بحران سرما، عملکرد ارزشمندی داشت ممنوعیت ورود خودروهای سنگین به شهر مشهد رعایت نمی‌شود | وقتی کامیون‌ها قوانین را زیر چرخ هایشان له می‌کنند افزایش سرمایه شهرداری مشهد در بانک شهر مروری بر وضعیت پایگاه‌های چندمنظوره شهرداری مشهد به بهانه روز ایمنی در برابر زلزله | پناهگاهی برای روزهای بحرانی ضرورت نظارت بر ساخت‌و‌ساز‌ها برای داشتن شهری ایمن و مقاوم صدور بیش از ۵۴۶ هزار مجوز بهره‌برداری از غرفه‌‌بازار‌های سیار شهرداری مشهد
سرخط خبرها

مشاور عالی مجمع شهرداران کلانشهرها: کلید شهر در دست شهرداری باشد دستاوردها می‌‎تواند بسیار وسیع تر شود

  • کد خبر: ۲۴۵۴۵۷
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۳
مشاور عالی مجمع شهرداران کلانشهرها: کلید شهر در دست شهرداری باشد دستاوردها می‌‎تواند بسیار وسیع تر شود
مشاور عالی مجمع شهرداران کلانشهرها گفت: این حجم از کار و دستاورد در شهرداری مشهد در شرایطی است که کلید شهر در دست شهردار نیست، اگر کلید شهر در دست شهرداری باشد دستاوردها می‌‎تواند بسیار وسیع تر شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سید علی میرنجاتی امروز، ۲۵ مردادماه، در جلسه شهردار، معاونان شهرداری، شهرداران مناطق و مدیران عامل شهرداری با فضائلی، عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب اسلامی اظهار کرد: این حجم از کار و دستاورد در شرایطی است که کلید شهر در دست شهردار نیست، اگر کلید شهر دست شهرداری باشد دستاوردها می‌‎تواند بسیار وسیع تر شود.

وی افزود: در کشور به لحاظ شکلی و ساختاری وزارت کشور در حوزه شهرداری‌ها مدعی است، اما به قدری مشغله‌های امنیتی، سیاسی و انتخاباتی دارد که بحث شهرداری‌ها موضوع جدی وزرا نبوده و نیست؛ در نتیجه باعث شده امروز بیش از ۷۵ درصد جمعیت کشورمان در شهر‌ها سکونت پیدا کنند و کلان‌شهر‌ها امروز با آسیب‌های جدی مواجه هستند.

میرنجاتی با بیان اینکه در چهار برنامه بحث مدیریت شهری مطرح شده است، عنوان کرد: هیچ‌گاه شرایط تحقق این موضوع به دلیل اینکه رویکرد حکمرانی در کشور متمرکز بر دولت بوده، توجه به مدیریت شهری به رغم اینکه در قانون اساسی بر آن تمرکز دارد، ایجاد نشده است.

مشاور عالی مجمع شهرداران کلانشهر‌ها ادامه داد: تمرکز قوانین بر اداره شهر و روستا توسط شورا و شهرداری‌ها بوده، اما متاسفانه با گذشت ۴۰ سال به سمت دولتی شدن بیشتر شهرداری‌ها پیش رفتیم که بخشی به دلیل تغییر نگرش شورای نگهبان است. آنچه در کلان‌شهر‌ها به جمع‌بندی رسیدند این بود که راه حل مشکلات مدیریت شهری این است که سیاست‌های کلان رهبری تدوین و ابلاغ شود.

وی اضافه کرد: تدوین سیاست‌های کلان حوزه مدیریت شهری و روستایی تقریبا تدوین شد و تغییراتی در نحوه اداره و سیاست‌گذاری مجمع اتفاق افتاد اما ادامه پیدا نکرد. جناب فضائلی در دفتر رهبری کمک کنید که این موضوع دوباره در مجمع در دستور کار قرار گیرد؛ زیرا می‌تواند بخشی از خلا مدیران شهری را برطرف کند.

میرنجاتی بیان کرد: بحران شهری ما از حاشیه شهر شروع می‌شود و بحران‌های امروز ما به دلیل شرایط فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی حاشیه شهر است که باید کنترل و خدمات ارائه شود. این در توان شهرداری‌ها نیست؛ زیرا مهاجرت به شهرها ناشی از عدم تحقق سیاست‌ها است.

مشاور عالی مجمع شهرداران کلانشهر‌ها خاطرنشان کرد: آنچه در زیر پوسته شهر و به ویژه مشهد مهم بوده، حضور افغانستانی‌ها است که بالغ بر ۵۰۰ هزار نفر در مشهد حضور دارند. این موارد در حوزه شهرداری نیست، اما آثار آن مترتب از مسائل شهری و اجتماعی است.

وی با اشاره به اینکه آستان قدس رضوی برای کل کشور یک فرصت بوده و برای مشهد یک فرصت مضاعف است، تصریح کرد: تمرکز وقفیات بر ارائه خدمات به زائر است. اینکه همه امور وقف را در محدوده اماکن متبرکه حرم متمرکز کنیم، نیازمند تجدید نظر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->